Mindfulmeditatie.nl

Yogaplace Sittard

Yogaplace Sittard is een Yogastudio gelegen aan Rijksweg Zuid 43a in Sittard.

Meer informatie over Yogaplace Sittard in Sittard

Kom erachter wat Yogaplace Sittard voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogaplace Sittard om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Sittard? Dan ben je bij Yogaplace Sittard op de juiste plek. Bij Yogaplace Sittard kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogaplace Sittard in Sittard is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Rijksweg Zuid 43a in Sittard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sittard of niet, iedereen is welkom bij Yogaplace Sittard. Je kan Yogaplace Sittard telefonisch bereiken op: 31 46 452 8446 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogaplace.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogaplace Sittard en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogaplace Sittard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogaplace Sittard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogaplace Sittard

Bezoekers bekeken ook