Mindfulmeditatie.nl

Yogapraktijk De Zon

Yogapraktijk De Zon is een Yogastudio gelegen aan Zonnelaan 2 in Krommenie.

Meer informatie over Yogapraktijk De Zon in Krommenie

Kom erachter wat Yogapraktijk De Zon voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogapraktijk De Zon om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Krommenie? Dan ben je bij Yogapraktijk De Zon op de juiste plek. Bij Yogapraktijk De Zon kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogapraktijk De Zon in Krommenie is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Zonnelaan 2 in Krommenie. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Krommenie of niet, iedereen is welkom bij Yogapraktijk De Zon. Je kan Yogapraktijk De Zon telefonisch bereiken op: 31 6 13256066 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogadezon.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogapraktijk De Zon en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogapraktijk De Zon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogapraktijk De Zon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogapraktijk De Zon

Bezoekers bekeken ook