Mindfulmeditatie.nl

Yogastudio Annemiek

Yogastudio Annemiek is een Yogastudio gelegen aan Groeneweg 5 in Heide.

Meer informatie over Yogastudio Annemiek in Heide

Kom erachter wat Yogastudio Annemiek voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogastudio Annemiek om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Heide? Dan ben je bij Yogastudio Annemiek op de juiste plek. Bij Yogastudio Annemiek kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogastudio Annemiek in Heide is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Groeneweg 5 in Heide. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heide of niet, iedereen is welkom bij Yogastudio Annemiek. Je kan Yogastudio Annemiek telefonisch bereiken op: 31 478 586 973 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://yogaleunen.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogastudio Annemiek en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogastudio Annemiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogastudio Annemiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogastudio Annemiek

Bezoekers bekeken ook