Mindfulmeditatie.nl

Yogastudio Mieke van Wersch Geleen

Yogastudio Mieke van Wersch Geleen is een Yogastudio gelegen aan Rijksweg Zuid 164A in Geleen.

Meer informatie over Yogastudio Mieke van Wersch Geleen in Geleen

Kom erachter wat Yogastudio Mieke van Wersch Geleen voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogastudio Mieke van Wersch Geleen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Geleen? Dan ben je bij Yogastudio Mieke van Wersch Geleen op de juiste plek. Bij Yogastudio Mieke van Wersch Geleen kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogastudio Mieke van Wersch Geleen in Geleen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Rijksweg Zuid 164A in Geleen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Geleen of niet, iedereen is welkom bij Yogastudio Mieke van Wersch Geleen. Je kan Yogastudio Mieke van Wersch Geleen telefonisch bereiken op: 31 6 83795217 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogageleen.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogastudio Mieke van Wersch Geleen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogastudio Mieke van Wersch Geleen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogastudio Mieke van Wersch Geleen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogastudio Mieke van Wersch Geleen

Bezoekers bekeken ook