Mindfulmeditatie.nl

Bikram Yoga Utrecht

Bikram Yoga Utrecht is een Yogastudio gelegen aan Servaasbolwerk 15 in Utrecht.

Meer informatie over Bikram Yoga Utrecht in Utrecht

Kom erachter wat Bikram Yoga Utrecht voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Bikram Yoga Utrecht om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij Bikram Yoga Utrecht op de juiste plek. Bij Bikram Yoga Utrecht kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Bikram Yoga Utrecht in Utrecht is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Servaasbolwerk 15 in Utrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Utrecht of niet, iedereen is welkom bij Bikram Yoga Utrecht. Je kan Bikram Yoga Utrecht telefonisch bereiken op: 31 30 232 5690 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bikramyogautrecht.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Bikram Yoga Utrecht en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Bikram Yoga Utrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bikram Yoga Utrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Bikram Yoga Utrecht

Bezoekers bekeken ook