Mindfulmeditatie.nl

De Werkplaats Joure

De Werkplaats Joure is een Yogastudio gelegen aan Yndustrywei 13 in Joure.

Meer informatie over De Werkplaats Joure in Joure

Kom erachter wat De Werkplaats Joure voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Werkplaats Joure om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Joure? Dan ben je bij De Werkplaats Joure op de juiste plek. Bij De Werkplaats Joure kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Werkplaats Joure in Joure is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Yndustrywei 13 in Joure. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Joure of niet, iedereen is welkom bij De Werkplaats Joure. Je kan De Werkplaats Joure telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.werkplaatsjoure.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Werkplaats Joure en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Werkplaats Joure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Werkplaats Joure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Werkplaats Joure

Bezoekers bekeken ook