Mindfulmeditatie.nl

Bodhi Yoga Nederland

Bodhi Yoga Nederland is een Yogastudio gelegen aan Weereweg 28-A in Lutjewinkel.

Meer informatie over Bodhi Yoga Nederland in Lutjewinkel

Kom erachter wat Bodhi Yoga Nederland voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Bodhi Yoga Nederland om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Lutjewinkel? Dan ben je bij Bodhi Yoga Nederland op de juiste plek. Bij Bodhi Yoga Nederland kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Bodhi Yoga Nederland in Lutjewinkel is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Weereweg 28-A in Lutjewinkel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lutjewinkel of niet, iedereen is welkom bij Bodhi Yoga Nederland. Je kan Bodhi Yoga Nederland telefonisch bereiken op: 31 224 541 154 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://bodhiyoga.nl/contact/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Bodhi Yoga Nederland en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Bodhi Yoga Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bodhi Yoga Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Bodhi Yoga Nederland

Bezoekers bekeken ook