Mindfulmeditatie.nl

Yogastudio ShivShakti

Yogastudio ShivShakti is een Yogastudio gelegen aan Kardinaal van Rossumstraat 18 in Beringe.

Meer informatie over Yogastudio ShivShakti in Beringe

Kom erachter wat Yogastudio ShivShakti voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogastudio ShivShakti om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Beringe? Dan ben je bij Yogastudio ShivShakti op de juiste plek. Bij Yogastudio ShivShakti kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogastudio ShivShakti in Beringe is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kardinaal van Rossumstraat 18 in Beringe. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Beringe of niet, iedereen is welkom bij Yogastudio ShivShakti. Je kan Yogastudio ShivShakti telefonisch bereiken op: 31 6 31224520 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.yogastudioshivshakti.nl/contact-1

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogastudio ShivShakti en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogastudio ShivShakti? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogastudio ShivShakti het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogastudio ShivShakti

Bezoekers bekeken ook