Mindfulmeditatie.nl

Bodhi Yogashala

Bodhi Yogashala is een Yogastudio gelegen aan Bloemerstraat 71 in Nijmegen.

Meer informatie over Bodhi Yogashala in Nijmegen

Kom erachter wat Bodhi Yogashala voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Bodhi Yogashala om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij Bodhi Yogashala op de juiste plek. Bij Bodhi Yogashala kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Bodhi Yogashala in Nijmegen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Bloemerstraat 71 in Nijmegen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijmegen of niet, iedereen is welkom bij Bodhi Yogashala. Je kan Bodhi Yogashala telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bodhiyogashala.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Bodhi Yogashala en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Bodhi Yogashala? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bodhi Yogashala het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Bodhi Yogashala

Bezoekers bekeken ook