Mindfulmeditatie.nl

Yoga en Mindfulness - Feel your Heart

Yoga en Mindfulness - Feel your Heart is een Yogastudio gelegen aan Dijkgraafweg 14 in Hazerswoude-Dorp.

Meer informatie over Yoga en Mindfulness - Feel your Heart in Hazerswoude-Dorp

Kom erachter wat Yoga en Mindfulness - Feel your Heart voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga en Mindfulness - Feel your Heart om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Hazerswoude-Dorp? Dan ben je bij Yoga en Mindfulness - Feel your Heart op de juiste plek. Bij Yoga en Mindfulness - Feel your Heart kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga en Mindfulness - Feel your Heart in Hazerswoude-Dorp is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Dijkgraafweg 14 in Hazerswoude-Dorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hazerswoude-Dorp of niet, iedereen is welkom bij Yoga en Mindfulness - Feel your Heart. Je kan Yoga en Mindfulness - Feel your Heart telefonisch bereiken op: 31 6 19202823 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.feelyourheart.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga en Mindfulness - Feel your Heart en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga en Mindfulness - Feel your Heart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga en Mindfulness - Feel your Heart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga en Mindfulness – Feel your Heart

Bezoekers bekeken ook