Mindfulmeditatie.nl

Breathwalk Texel

Breathwalk Texel is een Yogadocent gelegen aan Volharding in De Cocksdorp.

Meer informatie over Breathwalk Texel in De Cocksdorp

Kom erachter wat Breathwalk Texel voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Breathwalk Texel om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogadocent in de buurt van De Cocksdorp? Dan ben je bij Breathwalk Texel op de juiste plek. Bij Breathwalk Texel kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Breathwalk Texel in De Cocksdorp is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogadocent is gelegen aan Volharding in De Cocksdorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in De Cocksdorp of niet, iedereen is welkom bij Breathwalk Texel. Je kan Breathwalk Texel telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dechillfaktor.nl/breathwalk/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Breathwalk Texel en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Breathwalk Texel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Breathwalk Texel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Breathwalk Texel

Bezoekers bekeken ook