Mindfulmeditatie.nl

Yoga Studio Harsa

Yoga Studio Harsa is een Yogastudio gelegen aan Bijleveldsingel 34 in Nijmegen.

Meer informatie over Yoga Studio Harsa in Nijmegen

Kom erachter wat Yoga Studio Harsa voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Studio Harsa om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij Yoga Studio Harsa op de juiste plek. Bij Yoga Studio Harsa kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Studio Harsa in Nijmegen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Bijleveldsingel 34 in Nijmegen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijmegen of niet, iedereen is welkom bij Yoga Studio Harsa. Je kan Yoga Studio Harsa telefonisch bereiken op: 31 6 14506814 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://yogastudioharsa.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Studio Harsa en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Studio Harsa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Studio Harsa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Studio Harsa

Bezoekers bekeken ook