Mindfulmeditatie.nl

Center Open Field

Center Open Field is een Yogadocent gelegen aan Doornenburg 70 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Center Open Field in Alphen aan den Rijn

Kom erachter wat Center Open Field voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Center Open Field om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogadocent in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij Center Open Field op de juiste plek. Bij Center Open Field kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Center Open Field in Alphen aan den Rijn is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogadocent is gelegen aan Doornenburg 70 in Alphen aan den Rijn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alphen aan den Rijn of niet, iedereen is welkom bij Center Open Field. Je kan Center Open Field telefonisch bereiken op: 31 172 257 709 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.centeropenfield.nl/yoga

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Center Open Field en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Center Open Field? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Center Open Field het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Center Open Field

Bezoekers bekeken ook