Mindfulmeditatie.nl

MindfulYogaKids

MindfulYogaKids is een Yogastudio gelegen aan Kruidbergerweg 1 in Santpoort-Noord.

Meer informatie over MindfulYogaKids in Santpoort-Noord

Kom erachter wat MindfulYogaKids voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek MindfulYogaKids om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Santpoort-Noord? Dan ben je bij MindfulYogaKids op de juiste plek. Bij MindfulYogaKids kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

MindfulYogaKids in Santpoort-Noord is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kruidbergerweg 1 in Santpoort-Noord. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Santpoort-Noord of niet, iedereen is welkom bij MindfulYogaKids. Je kan MindfulYogaKids telefonisch bereiken op: 31 6 46084810 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://mindfulyogakids.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar MindfulYogaKids en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij MindfulYogaKids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MindfulYogaKids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. MindfulYogaKids

Bezoekers bekeken ook