Mindfulmeditatie.nl

Centrum de Haan

Centrum de Haan is een Yogastudio gelegen aan Singel 89C in Bussum.

Meer informatie over Centrum de Haan in Bussum

Kom erachter wat Centrum de Haan voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Centrum de Haan om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Bussum? Dan ben je bij Centrum de Haan op de juiste plek. Bij Centrum de Haan kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Centrum de Haan in Bussum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Singel 89C in Bussum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bussum of niet, iedereen is welkom bij Centrum de Haan. Je kan Centrum de Haan telefonisch bereiken op: 31 35 693 3381 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.centrumdehaan.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Centrum de Haan en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Centrum de Haan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum de Haan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Centrum de Haan

Bezoekers bekeken ook