Mindfulmeditatie.nl

Centrum voor Integrale Yoga Zeeland Satja-Joega

Centrum voor Integrale Yoga Zeeland Satja-Joega is een Yogastudio gelegen aan Prins Bernhardstraat 52 in Wolphaartsdijk.

Meer informatie over Centrum voor Integrale Yoga Zeeland Satja-Joega in Wolphaartsdijk

Kom erachter wat Centrum voor Integrale Yoga Zeeland Satja-Joega voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Centrum voor Integrale Yoga Zeeland Satja-Joega om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Wolphaartsdijk? Dan ben je bij Centrum voor Integrale Yoga Zeeland Satja-Joega op de juiste plek. Bij Centrum voor Integrale Yoga Zeeland Satja-Joega kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Centrum voor Integrale Yoga Zeeland Satja-Joega in Wolphaartsdijk is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Prins Bernhardstraat 52 in Wolphaartsdijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wolphaartsdijk of niet, iedereen is welkom bij Centrum voor Integrale Yoga Zeeland Satja-Joega. Je kan Centrum voor Integrale Yoga Zeeland Satja-Joega telefonisch bereiken op: 31 6 48272265 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.satja-joega.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Centrum voor Integrale Yoga Zeeland Satja-Joega en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Centrum voor Integrale Yoga Zeeland Satja-Joega? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum voor Integrale Yoga Zeeland Satja-Joega het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Centrum voor Integrale Yoga Zeeland Satja-Joega

Bezoekers bekeken ook