Mindfulmeditatie.nl

Yoga Samtosa

Yoga Samtosa is een Yogastudio gelegen aan Noordvliet 145 in Leeuwarden.

Meer informatie over Yoga Samtosa in Leeuwarden

Kom erachter wat Yoga Samtosa voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Samtosa om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Yoga Samtosa op de juiste plek. Bij Yoga Samtosa kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Samtosa in Leeuwarden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Noordvliet 145 in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij Yoga Samtosa. Je kan Yoga Samtosa telefonisch bereiken op: 31 6 24271744 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogasamtosa.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Samtosa en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Samtosa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Samtosa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Samtosa

Bezoekers bekeken ook