Mindfulmeditatie.nl

Centrum voor Yoga en Meditatie Lidwien van den Heuvel

Centrum voor Yoga en Meditatie Lidwien van den Heuvel is een Yogastudio gelegen aan Minckelersstraat 11a in Venlo.

Meer informatie over Centrum voor Yoga en Meditatie Lidwien van den Heuvel in Venlo

Kom erachter wat Centrum voor Yoga en Meditatie Lidwien van den Heuvel voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Centrum voor Yoga en Meditatie Lidwien van den Heuvel om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Venlo? Dan ben je bij Centrum voor Yoga en Meditatie Lidwien van den Heuvel op de juiste plek. Bij Centrum voor Yoga en Meditatie Lidwien van den Heuvel kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Centrum voor Yoga en Meditatie Lidwien van den Heuvel in Venlo is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Minckelersstraat 11a in Venlo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Venlo of niet, iedereen is welkom bij Centrum voor Yoga en Meditatie Lidwien van den Heuvel. Je kan Centrum voor Yoga en Meditatie Lidwien van den Heuvel telefonisch bereiken op: 31 6 39509756 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bijlidwien.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Centrum voor Yoga en Meditatie Lidwien van den Heuvel en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Centrum voor Yoga en Meditatie Lidwien van den Heuvel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum voor Yoga en Meditatie Lidwien van den Heuvel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Centrum voor Yoga en Meditatie Lidwien van den Heuvel

Bezoekers bekeken ook