Mindfulmeditatie.nl

Boerderij Yoga

Boerderij Yoga is een Yogastudio gelegen aan Compagnonsweg 56 in Ravenswoud.

Meer informatie over Boerderij Yoga in Ravenswoud

Kom erachter wat Boerderij Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Boerderij Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Ravenswoud? Dan ben je bij Boerderij Yoga op de juiste plek. Bij Boerderij Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Boerderij Yoga in Ravenswoud is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Compagnonsweg 56 in Ravenswoud. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ravenswoud of niet, iedereen is welkom bij Boerderij Yoga. Je kan Boerderij Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 18271432 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://boerderijyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Boerderij Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Boerderij Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderij Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Boerderij Yoga

Bezoekers bekeken ook