Mindfulmeditatie.nl

Coen van Welij- Yoga & Sportverzorging

Coen van Welij- Yoga & Sportverzorging is een Yogastudio gelegen aan Jokweg 8 in De Hoeve.

Meer informatie over Coen van Welij- Yoga & Sportverzorging in De Hoeve

Kom erachter wat Coen van Welij- Yoga & Sportverzorging voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Coen van Welij- Yoga & Sportverzorging om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van De Hoeve? Dan ben je bij Coen van Welij- Yoga & Sportverzorging op de juiste plek. Bij Coen van Welij- Yoga & Sportverzorging kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Coen van Welij- Yoga & Sportverzorging in De Hoeve is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Jokweg 8 in De Hoeve. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in De Hoeve of niet, iedereen is welkom bij Coen van Welij- Yoga & Sportverzorging. Je kan Coen van Welij- Yoga & Sportverzorging telefonisch bereiken op: 31 6 14952587 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.herstelenbeweeg.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Coen van Welij- Yoga & Sportverzorging en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Coen van Welij- Yoga & Sportverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coen van Welij- Yoga & Sportverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Coen van Welij- Yoga & Sportverzorging

Bezoekers bekeken ook