Mindfulmeditatie.nl

Heart4Life

Heart4Life is een Beoefenaar van holistische geneeskunde gelegen aan Duivenkamp 126 in Maarssen.

Meer informatie over Heart4Life in Maarssen

Kom erachter wat Heart4Life voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Heart4Life om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Beoefenaar van holistische geneeskunde in de buurt van Maarssen? Dan ben je bij Heart4Life op de juiste plek. Bij Heart4Life kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Heart4Life in Maarssen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Beoefenaar van holistische geneeskunde is gelegen aan Duivenkamp 126 in Maarssen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maarssen of niet, iedereen is welkom bij Heart4Life. Je kan Heart4Life telefonisch bereiken op: 31 6 15469201 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.heart4life.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Heart4Life en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Heart4Life? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heart4Life het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Heart4Life

Bezoekers bekeken ook