Mindfulmeditatie.nl

De School Voor Raja Yoga

De School Voor Raja Yoga is een Sportschool gelegen aan Volkerakstraat 242 in Den Helder.

Meer informatie over De School Voor Raja Yoga in Den Helder

Kom erachter wat De School Voor Raja Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De School Voor Raja Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Sportschool in de buurt van Den Helder? Dan ben je bij De School Voor Raja Yoga op de juiste plek. Bij De School Voor Raja Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De School Voor Raja Yoga in Den Helder is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Volkerakstraat 242 in Den Helder. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Helder of niet, iedereen is welkom bij De School Voor Raja Yoga. Je kan De School Voor Raja Yoga telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De School Voor Raja Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De School Voor Raja Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De School Voor Raja Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De School Voor Raja Yoga

Bezoekers bekeken ook