Mindfulmeditatie.nl

De Smederij yoga & mindfulness

De Smederij yoga & mindfulness is een Yogastudio gelegen aan Markeweg 3 in Noord-Sleen.

Meer informatie over De Smederij yoga & mindfulness in Noord-Sleen

Kom erachter wat De Smederij yoga & mindfulness voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Smederij yoga & mindfulness om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Noord-Sleen? Dan ben je bij De Smederij yoga & mindfulness op de juiste plek. Bij De Smederij yoga & mindfulness kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Smederij yoga & mindfulness in Noord-Sleen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Markeweg 3 in Noord-Sleen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Noord-Sleen of niet, iedereen is welkom bij De Smederij yoga & mindfulness. Je kan De Smederij yoga & mindfulness telefonisch bereiken op: 31 6 18766473 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogadesmederij.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Smederij yoga & mindfulness en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Smederij yoga & mindfulness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Smederij yoga & mindfulness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Smederij yoga & mindfulness

Bezoekers bekeken ook