Mindfulmeditatie.nl

De Yogastudio

De Yogastudio is een Yogastudio gelegen aan Herengracht 18 in Leiden.

Meer informatie over De Yogastudio in Leiden

Kom erachter wat De Yogastudio voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Yogastudio om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Leiden? Dan ben je bij De Yogastudio op de juiste plek. Bij De Yogastudio kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Yogastudio in Leiden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Herengracht 18 in Leiden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leiden of niet, iedereen is welkom bij De Yogastudio. Je kan De Yogastudio telefonisch bereiken op: 31 6 47242606 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.deyogastudioleiden.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Yogastudio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Yogastudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Yogastudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Yogastudio

Bezoekers bekeken ook