Mindfulmeditatie.nl

Stichting Kriya-yoga-meditatie

Stichting Kriya-yoga-meditatie is een Yogastudio gelegen aan Heezerweg 7 in Sterksel.

Meer informatie over Stichting Kriya-yoga-meditatie in Sterksel

Kom erachter wat Stichting Kriya-yoga-meditatie voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Stichting Kriya-yoga-meditatie om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Sterksel? Dan ben je bij Stichting Kriya-yoga-meditatie op de juiste plek. Bij Stichting Kriya-yoga-meditatie kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Stichting Kriya-yoga-meditatie in Sterksel is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Heezerweg 7 in Sterksel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sterksel of niet, iedereen is welkom bij Stichting Kriya-yoga-meditatie. Je kan Stichting Kriya-yoga-meditatie telefonisch bereiken op: 31 40 226 5576 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kriyayogameditation.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Stichting Kriya-yoga-meditatie en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Stichting Kriya-yoga-meditatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kriya-yoga-meditatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Stichting Kriya-yoga-meditatie

Bezoekers bekeken ook