Mindfulmeditatie.nl

De Yogawereld

De Yogawereld is een Yogastudio gelegen aan Kennemersingel 17 in Alkmaar.

Meer informatie over De Yogawereld in Alkmaar

Kom erachter wat De Yogawereld voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Yogawereld om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij De Yogawereld op de juiste plek. Bij De Yogawereld kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Yogawereld in Alkmaar is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kennemersingel 17 in Alkmaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alkmaar of niet, iedereen is welkom bij De Yogawereld. Je kan De Yogawereld telefonisch bereiken op: 31 6 22395138 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.deyogawereld.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Yogawereld en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Yogawereld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Yogawereld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Yogawereld

Bezoekers bekeken ook