Mindfulmeditatie.nl

Yoga by Hellen

Yoga by Hellen is een Yogastudio gelegen aan Akkerleeven 10 in Dirksland.

Meer informatie over Yoga by Hellen in Dirksland

Kom erachter wat Yoga by Hellen voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga by Hellen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Dirksland? Dan ben je bij Yoga by Hellen op de juiste plek. Bij Yoga by Hellen kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga by Hellen in Dirksland is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Akkerleeven 10 in Dirksland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dirksland of niet, iedereen is welkom bij Yoga by Hellen. Je kan Yoga by Hellen telefonisch bereiken op: 31 6 20385202 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://yogabyhellen.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga by Hellen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga by Hellen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga by Hellen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga by Hellen

Bezoekers bekeken ook