Mindfulmeditatie.nl

De yogi studio

De yogi studio is een Yogastudio gelegen aan Verlengde Hoofdstraat 12 in Koudum.

Meer informatie over De yogi studio in Koudum

Kom erachter wat De yogi studio voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De yogi studio om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Koudum? Dan ben je bij De yogi studio op de juiste plek. Bij De yogi studio kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De yogi studio in Koudum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Verlengde Hoofdstraat 12 in Koudum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Koudum of niet, iedereen is welkom bij De yogi studio. Je kan De yogi studio telefonisch bereiken op: 31 6 39664900 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De yogi studio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De yogi studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De yogi studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De yogi studio

Bezoekers bekeken ook