Mindfulmeditatie.nl

De Zen Fabriek

De Zen Fabriek is een Yogastudio gelegen aan Muiderwaard 242 in Alkmaar.

Meer informatie over De Zen Fabriek in Alkmaar

Kom erachter wat De Zen Fabriek voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Zen Fabriek om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij De Zen Fabriek op de juiste plek. Bij De Zen Fabriek kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Zen Fabriek in Alkmaar is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Muiderwaard 242 in Alkmaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alkmaar of niet, iedereen is welkom bij De Zen Fabriek. Je kan De Zen Fabriek telefonisch bereiken op: 31 6 53669172 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.zenfabriek.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Zen Fabriek en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Zen Fabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zen Fabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Zen Fabriek

Bezoekers bekeken ook