Mindfulmeditatie.nl

Sportpension Heartstay

Sportpension Heartstay is een Bed & Breakfast gelegen aan Midslanderhoofdweg 11 in Midsland.

Meer informatie over Sportpension Heartstay in Midsland

Kom erachter wat Sportpension Heartstay voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Sportpension Heartstay om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Bed & Breakfast in de buurt van Midsland? Dan ben je bij Sportpension Heartstay op de juiste plek. Bij Sportpension Heartstay kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Sportpension Heartstay in Midsland is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Bed & Breakfast is gelegen aan Midslanderhoofdweg 11 in Midsland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Midsland of niet, iedereen is welkom bij Sportpension Heartstay. Je kan Sportpension Heartstay telefonisch bereiken op: 31 562 851 155 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.heartstay.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Sportpension Heartstay en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sportpension Heartstay? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpension Heartstay het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Sportpension Heartstay

Bezoekers bekeken ook