Mindfulmeditatie.nl

Dhanwantari Yoga & Healing

Dhanwantari Yoga & Healing is een Yogastudio gelegen aan Van Damstraat 25 in Barchem.

Meer informatie over Dhanwantari Yoga & Healing in Barchem

Kom erachter wat Dhanwantari Yoga & Healing voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Dhanwantari Yoga & Healing om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Barchem? Dan ben je bij Dhanwantari Yoga & Healing op de juiste plek. Bij Dhanwantari Yoga & Healing kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Dhanwantari Yoga & Healing in Barchem is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Van Damstraat 25 in Barchem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Barchem of niet, iedereen is welkom bij Dhanwantari Yoga & Healing. Je kan Dhanwantari Yoga & Healing telefonisch bereiken op: 31 573 441 138 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Dhanwantari Yoga & Healing en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dhanwantari Yoga & Healing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dhanwantari Yoga & Healing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Dhanwantari Yoga & Healing

Bezoekers bekeken ook