Mindfulmeditatie.nl

Kundalini Yoga Turiya

Kundalini Yoga Turiya is een Yogastudio gelegen aan Jozef Israëlslaan 155 in Almere.

Meer informatie over Kundalini Yoga Turiya in Almere

Kom erachter wat Kundalini Yoga Turiya voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Kundalini Yoga Turiya om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Almere? Dan ben je bij Kundalini Yoga Turiya op de juiste plek. Bij Kundalini Yoga Turiya kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Kundalini Yoga Turiya in Almere is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Jozef Israëlslaan 155 in Almere. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Almere of niet, iedereen is welkom bij Kundalini Yoga Turiya. Je kan Kundalini Yoga Turiya telefonisch bereiken op: 31 6 81733207 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://kundaliniyoga-turiya.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Kundalini Yoga Turiya en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Kundalini Yoga Turiya? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kundalini Yoga Turiya het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Kundalini Yoga Turiya

Bezoekers bekeken ook