Mindfulmeditatie.nl

Dru Yoga Hasselt

Dru Yoga Hasselt is een Yogastudio gelegen aan Het Ambt 70 in Hasselt.

Meer informatie over Dru Yoga Hasselt in Hasselt

Kom erachter wat Dru Yoga Hasselt voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Dru Yoga Hasselt om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Hasselt? Dan ben je bij Dru Yoga Hasselt op de juiste plek. Bij Dru Yoga Hasselt kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Dru Yoga Hasselt in Hasselt is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Het Ambt 70 in Hasselt. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hasselt of niet, iedereen is welkom bij Dru Yoga Hasselt. Je kan Dru Yoga Hasselt telefonisch bereiken op: 31 6 53500242 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.yogahasselt.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Dru Yoga Hasselt en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dru Yoga Hasselt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dru Yoga Hasselt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Dru Yoga Hasselt

Bezoekers bekeken ook