Mindfulmeditatie.nl

Stevige, biologische soepbekers geven jouw eetgelegenheid een extra luxe uitstraling. Helemaal wanneer je ze voorziet met een opvallende opdruk. Het gebruik van de juiste verpakkingen voor gerechten is essentieel voor een mooie presentatie. Je klanten genieten meer en komen daarom zeker nog een keer terug.

Soepbekers kopen voor aantrekkelijke prijzen voor jouw restaurant, eettent of cafetaria.

Soepbekers met een stevige deksel voor eenvoudig transport

Het is steeds gebruikelijker om eten te vervoeren. Dat geldt ook voor soep. Gerechten bij mensen thuis afleveren komt steeds vaker voor. Daarnaast wordt er onderweg heel wat geconsumeerd. Het is daarom belangrijk om eten in stevige containers te serveren. Soep is wat dat betreft berucht. Want in het verleden leidde soep vervoeren vaak tot lekkende verpakkingen. Gelukkig zijn er nu betrouwbare soepbekers met goed sluitende deksels. Hierdoor neem je soep eenvoudig mee. Een bijkomend voordeel is dat de soep lang warm blijft.

De juiste presentatie van elk gerecht

Eten dat op de juiste manier geserveerd wordt smaakt eenvoudigweg lekkerder. Bovendien zijn voorbijgangers veel sneller overtuigd om ook wat lekkers te bestellen. Onnodig besparen op de verpakking van voedsel is daarom een slecht idee. Want de kosten die je maakt verdien je zo weer terug. Bovendien zijn mooie en solide soepbekers helemaal niet duur.

Soepbekers van natuurlijk materialen

Het is geen geheim dat plastic verpakkingen een negatief effect hebben op onze leefomgeving. Dat geldt voor de productie en het lozen van alle kunststof producten. Karton is een uitstekend alternatief. Helemaal wanneer het hergebruik wordt. Kraft karton is stevig en uitermate geschikt voor het vervaardigen van soepbekers. Ze worden gemaakt van papierpulp en hebben een natuurlijke, bruine kleur. Dat ziet er een stuk aantrekkelijker uit dan het witte plastic dat voorheen gangbaar was.

Een extra laagje voorkomt het lekken van soep

Karton laat normaal gesproken water door. Maar de kraft soepbekers zijn voorzien van een extra laagje van PLA. Dat is een bioplastic dat 100% biologisch afbreekbaar is. Hierdoor profiteer je van de voordelen en is de complete verpakking toch nog vriendelijk voor het klimaat. Bestel jouw soepbekers met of zonder deksel in de perfecte maat zodat het nóg lekkerder smaakt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *