Mindfulmeditatie.nl

Meditatie is goed aan te leren, dit kun je natuurlijk het beste leren van een goede instructeur. Omdat je meditatie niet binnen een uurtje of iets dergelijks aan kan leren is het handig om een meditatie weekend te volgen. Een weekend dat in het teken staat van mediteren. Deze weekenden worden vaak op een mooie, rustige plek gehouden.

Waarom zou je een meditatie weekend volgen?

Het is erg lastig om jezelf te leren mediteren, het is zeker niet onmogelijk maar met behulp van goede begeleiding zul je het een stuk sneller leren en de effecten ervan ervaren. Een meditatie weekend is een weekend waarbij de volle aandacht op het leren mediteren staat. Er worden verschillende manieren en onderdelen van mediteren beoefend en behandeld. Denk aan aandachtsmeditatie, actieve meditatie, wandelingen met aandacht, meditaties met mantra’s. Hiernaast zitten er natuurlijk ook maaltijden inbegrepen en wordt er veel thee gedronken. Het is dus een weekend waarbij er aandacht wordt besteed aan de geest en het lichaam.

Alternatief voor een meditatie weekend

De kosten van een meditatie weekend kunnen aardig hoog oplopen, natuurlijk kan niet iedereen dit betalen. Ook heeft niet iedereen iedereen zin in een geheel weekend er aan te besteden. Als beginneling wil je er misschien gewoon af en toe eens mee oefenen, in plaats van direct een heel weekend. Een goed alternatief is dus een online meditatie cursus. Hiermee krijg je persoonlijke begeleiding maar kun je toch op je eigen niveau het mediteren beoefenen. Het voordeel hiervan is dat je het op je eigen moment en tijd van de dag kunt doen. Hieronder worden twee online meditatie cursussen weergegeven.alternatief voor meditatie weekend, online cursus

Meditatie cursus 1: 30 dagen online meditatie cursus

Met deze cursus leer je binnen 30 dagen mediteren, voor € 97 leer je alles over mediteren. Meer willen weten over deze online meditatie cursus? Klik hier voor meer informatie of klik op de afbeelding hiernaast.

Meditatie cursus 2: Online training mindfulness

Vind rust met mindfulness, leer beter om te gaan met stress en te genieten van het moment! Haal meer uit het leven met deze online mindfulness training. Voor € 49,95 kunt u deze online mindfulness training al volgen, als abonnee van psychologiemagazine.nl krijg je nog eens € 5 korting. Voor meer informatie over deze training kunt u hieronder op de banner klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *