Mindfulmeditatie.nl

Ellen Magielse

Ellen Magielse is een Pilatesstudio gelegen aan Adolph van Ansenlaan 6 in Rolde.

Meer informatie over Ellen Magielse in Rolde

Kom erachter wat Ellen Magielse voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Ellen Magielse om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Pilatesstudio in de buurt van Rolde? Dan ben je bij Ellen Magielse op de juiste plek. Bij Ellen Magielse kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Ellen Magielse in Rolde is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Pilatesstudio is gelegen aan Adolph van Ansenlaan 6 in Rolde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rolde of niet, iedereen is welkom bij Ellen Magielse. Je kan Ellen Magielse telefonisch bereiken op: 31 6 52314127 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://ellenmagielse.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Ellen Magielse en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Ellen Magielse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ellen Magielse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Ellen Magielse

Bezoekers bekeken ook