Mindfulmeditatie.nl

Yogacentrum NovaStrada

Yogacentrum NovaStrada is een Yogastudio gelegen aan Vlasveen 34 in Roden.

Meer informatie over Yogacentrum NovaStrada in Roden

Kom erachter wat Yogacentrum NovaStrada voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogacentrum NovaStrada om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Roden? Dan ben je bij Yogacentrum NovaStrada op de juiste plek. Bij Yogacentrum NovaStrada kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogacentrum NovaStrada in Roden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Vlasveen 34 in Roden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Roden of niet, iedereen is welkom bij Yogacentrum NovaStrada. Je kan Yogacentrum NovaStrada telefonisch bereiken op: 31 6 30041121 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.novastrada.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogacentrum NovaStrada en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogacentrum NovaStrada? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogacentrum NovaStrada het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogacentrum NovaStrada

Bezoekers bekeken ook