Mindfulmeditatie.nl

Festina Lente Yoga

Festina Lente Yoga is een Yogastudio gelegen aan Kruisboog 30 in Houten.

Meer informatie over Festina Lente Yoga in Houten

Kom erachter wat Festina Lente Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Festina Lente Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Houten? Dan ben je bij Festina Lente Yoga op de juiste plek. Bij Festina Lente Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Festina Lente Yoga in Houten is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kruisboog 30 in Houten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Houten of niet, iedereen is welkom bij Festina Lente Yoga. Je kan Festina Lente Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 58964283 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.festinalenteyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Festina Lente Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Festina Lente Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Festina Lente Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Festina Lente Yoga

Bezoekers bekeken ook