Mindfulmeditatie.nl

Suniai Kundalini Yoga

Suniai Kundalini Yoga is een Yogastudio gelegen aan Vijfde Uitgang 3 in Gorinchem.

Meer informatie over Suniai Kundalini Yoga in Gorinchem

Kom erachter wat Suniai Kundalini Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Suniai Kundalini Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Gorinchem? Dan ben je bij Suniai Kundalini Yoga op de juiste plek. Bij Suniai Kundalini Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Suniai Kundalini Yoga in Gorinchem is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Vijfde Uitgang 3 in Gorinchem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gorinchem of niet, iedereen is welkom bij Suniai Kundalini Yoga. Je kan Suniai Kundalini Yoga telefonisch bereiken op: 31 183 660 183 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.suniai.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Suniai Kundalini Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Suniai Kundalini Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Suniai Kundalini Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Suniai Kundalini Yoga

Bezoekers bekeken ook