Mindfulmeditatie.nl

Healthstudio Adele

Healthstudio Adele is een Yogastudio gelegen aan Achter de Driesprong 32 in Rosmalen.

Meer informatie over Healthstudio Adele in Rosmalen

Kom erachter wat Healthstudio Adele voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Healthstudio Adele om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Rosmalen? Dan ben je bij Healthstudio Adele op de juiste plek. Bij Healthstudio Adele kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Healthstudio Adele in Rosmalen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Achter de Driesprong 32 in Rosmalen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rosmalen of niet, iedereen is welkom bij Healthstudio Adele. Je kan Healthstudio Adele telefonisch bereiken op: 31 6 25014421 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://healthstudioadele.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Healthstudio Adele en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Healthstudio Adele? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Healthstudio Adele het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Healthstudio Adele

Bezoekers bekeken ook