Mindfulmeditatie.nl

Yogahart Nijmegen

Yogahart Nijmegen is een Yogastudio gelegen aan Van Trieststraat 14 in Nijmegen.

Meer informatie over Yogahart Nijmegen in Nijmegen

Kom erachter wat Yogahart Nijmegen voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogahart Nijmegen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij Yogahart Nijmegen op de juiste plek. Bij Yogahart Nijmegen kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogahart Nijmegen in Nijmegen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Van Trieststraat 14 in Nijmegen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijmegen of niet, iedereen is welkom bij Yogahart Nijmegen. Je kan Yogahart Nijmegen telefonisch bereiken op: 31 6 38133963 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogahart-nijmegen.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogahart Nijmegen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogahart Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogahart Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogahart Nijmegen

Bezoekers bekeken ook