Mindfulmeditatie.nl

Het YogaHuis Oldenzaal

Het YogaHuis Oldenzaal is een Yogastudio gelegen aan Monnikstraat 5 in Oldenzaal.

Meer informatie over Het YogaHuis Oldenzaal in Oldenzaal

Kom erachter wat Het YogaHuis Oldenzaal voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Het YogaHuis Oldenzaal om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Oldenzaal? Dan ben je bij Het YogaHuis Oldenzaal op de juiste plek. Bij Het YogaHuis Oldenzaal kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Het YogaHuis Oldenzaal in Oldenzaal is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Monnikstraat 5 in Oldenzaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oldenzaal of niet, iedereen is welkom bij Het YogaHuis Oldenzaal. Je kan Het YogaHuis Oldenzaal telefonisch bereiken op: 31 6 38201537 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.yogahuis-oldenzaal.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Het YogaHuis Oldenzaal en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Het YogaHuis Oldenzaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het YogaHuis Oldenzaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Het YogaHuis Oldenzaal

Bezoekers bekeken ook