Mindfulmeditatie.nl

Het Zonnepad

Het Zonnepad is een Yogastudio gelegen aan Oude Dordsedijk 21 in Klazienaveen.

Meer informatie over Het Zonnepad in Klazienaveen

Kom erachter wat Het Zonnepad voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Het Zonnepad om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Klazienaveen? Dan ben je bij Het Zonnepad op de juiste plek. Bij Het Zonnepad kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Het Zonnepad in Klazienaveen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Oude Dordsedijk 21 in Klazienaveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Klazienaveen of niet, iedereen is welkom bij Het Zonnepad. Je kan Het Zonnepad telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Het Zonnepad en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Het Zonnepad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Zonnepad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Het Zonnepad

Bezoekers bekeken ook