Mindfulmeditatie.nl

Gimsel Academy

Gimsel Academy is een Yogastudio gelegen aan Mariniersweg 9 in Rotterdam.

Meer informatie over Gimsel Academy in Rotterdam

Kom erachter wat Gimsel Academy voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Gimsel Academy om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Gimsel Academy op de juiste plek. Bij Gimsel Academy kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Gimsel Academy in Rotterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Mariniersweg 9 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Gimsel Academy. Je kan Gimsel Academy telefonisch bereiken op: 31 10 413 5544 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.gimselacademy.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Gimsel Academy en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Gimsel Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gimsel Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Gimsel Academy

Bezoekers bekeken ook