Mindfulmeditatie.nl

Ouder worden brengt vaak de nodige kwaaltjes met zich mee. Je spieren verzwakken, je geheugen begeeft het misschien al wat, en je krijgt te maken met grijze haren. Maar de meest voorkomende eigenschap van veroudering is vaak te zien aan de huid. Huidveroudering of -verslapping, een droge, doffe of beschadigde huid en volumeverlies horen daar helaas ook bij. Al is dit een natuurlijk proces, toch kiezen veel vrouwen (en tegenwoordig ook meer en meer mannen) voor een chirurgische ingreep om deze oneffenheden te maskeren en weg te werken. Maar heeft u al eens gedacht aan een niet-invasieve ingreep om de huid te verbeteren? Mesotherapie is daar een mooi voorbeeld van.

Wat houdt mesotherapie in?

Het verouderingsproces brengt logischerwijze ook huidveroudering met zich mee. Dat komt omdat onze huid en ons lichaam op latere leeftijd minder elastine, collageen en hyaluronzuur aanmaakt. Dit is een automatisch proces dat ertoe leidt dat onze huid aan volume en kracht verliest, wat de tekenen van veroudering duidelijk zichtbaar maakt. Bovendien worden ook de elasticiteit en stevigheid van onze huid aangetast bij een gebrek aan deze stoffen. Mesotherapie of polyvitamine-injecties zijn hiervoor de ideale oplossing. Tijdens de behandeling worden lichaamseigen stoffen (zoals hyaluronzuur), vitaminen en mineralen in de huid geïnjecteerd. Deze injecties vullen de tekorten aan die onze huid nodig heeft om de elasticiteit te stimuleren en de teint te egaliseren. We hoeven je dus niet te vertellen dat het een boost van de huid in de hand werkt, en dat op een verantwoorde en veilige manier.

De veelzijdige werking van Mesotherapie

De micro-injecties die tijdens de behandeling worden toegediend, hebben een krachtige en effectieve werking voor verschillende tekenen van veroudering. Er zijn dan ook veel kwaaltjes die te behandelen zijn met mesotherapie. Denk maar aan rimpels, kraaienpootjes, een doffe of droge huid, volumeverlies of huidverslapping. Daarnaast wordt deze behandeling ook vaak preventief uitgevoerd, zodat je het verouderingsproces voor bent. Hoe vroeger je ermee begint, hoe effectiever.  

Mesotherapiebehandelingen bij Lazeo

Huidbehandelingen laat je best door een erkende en professionele huidspecialist uitvoeren. Alleen zo vermijd je eventuele bijwerkingen en zorg je voor een optimaal resultaat. De specialisten bij Lazeo zijn een voor een ervaren en opgeleid, en behandelen jouw huid met de grootste deskundigheid. Voordat ze met de behandeling van start gaan, onderzoeken ze de huid eerst grondig. Hierbij stellen ze een diagnose en bepalen ze welke behandeling het meest doeltreffend is. Voordat de sessie effectief van start gaat, wordt de huid antiseptisch gereinigd. Indien nodig of gewenst door de patiënt wordt een verdovende crème aangebracht om een volledig pijnloze behandeling te garanderen. Pas dan worden de injecties toegediend. De arts gebruikt voor deze micro-injecties een persluchtpistool dat een microdosis mesotherapie toedient met een zeer fijne naald. Na de behandeling kan u uw dagelijkse activiteiten gewoon weer verder zetten. De bijwerkingen zijn dus minimaal, met hooguit een blauwe plek of lichte onsteking op de plaats van de injectie.

Ga voor effectieve en natuurlijke huidverjonging!

Wil jij jouw huid op een natuurlijke en veilige manier verjongen? Dan is een esthetische mesotherapie behandeling ideaal. Meteen na de behandelingen is het resultaat al zichtbaar en de effecten zijn langdurig. Informeer je vooraf goed bij een specialist zoals Lazeo, en ga na wat de beste methodes en behandelingen zijn voor jouw huidtype.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *