Mindfulmeditatie.nl

I-Yoga Rijssen

I-Yoga Rijssen is een Yogastudio gelegen aan Markeloseweg 64 in Rijssen.

Meer informatie over I-Yoga Rijssen in Rijssen

Kom erachter wat I-Yoga Rijssen voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek I-Yoga Rijssen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Rijssen? Dan ben je bij I-Yoga Rijssen op de juiste plek. Bij I-Yoga Rijssen kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

I-Yoga Rijssen in Rijssen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Markeloseweg 64 in Rijssen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rijssen of niet, iedereen is welkom bij I-Yoga Rijssen. Je kan I-Yoga Rijssen telefonisch bereiken op: 31 6 41913311 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://i-yogarijssen.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar I-Yoga Rijssen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij I-Yoga Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je I-Yoga Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. I-Yoga Rijssen

Bezoekers bekeken ook