Mindfulmeditatie.nl

Yogacentrum Indigo

Yogacentrum Indigo is een Yogastudio gelegen aan De Wolfsputten 4a in Helmond.

Meer informatie over Yogacentrum Indigo in Helmond

Kom erachter wat Yogacentrum Indigo voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogacentrum Indigo om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Helmond? Dan ben je bij Yogacentrum Indigo op de juiste plek. Bij Yogacentrum Indigo kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogacentrum Indigo in Helmond is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan De Wolfsputten 4a in Helmond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Helmond of niet, iedereen is welkom bij Yogacentrum Indigo. Je kan Yogacentrum Indigo telefonisch bereiken op: 31 6 18526673 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.indigo-yoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogacentrum Indigo en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogacentrum Indigo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogacentrum Indigo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogacentrum Indigo

Bezoekers bekeken ook