Mindfulmeditatie.nl

InBalance met Riëtta

InBalance met Riëtta is een Yogastudio gelegen aan Steenbakkersweg 14 in Rheden.

Meer informatie over InBalance met Riëtta in Rheden

Kom erachter wat InBalance met Riëtta voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek InBalance met Riëtta om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Rheden? Dan ben je bij InBalance met Riëtta op de juiste plek. Bij InBalance met Riëtta kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

InBalance met Riëtta in Rheden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Steenbakkersweg 14 in Rheden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rheden of niet, iedereen is welkom bij InBalance met Riëtta. Je kan InBalance met Riëtta telefonisch bereiken op: 31 6 21943199 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.inbalancemetrietta.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar InBalance met Riëtta en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij InBalance met Riëtta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je InBalance met Riëtta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. InBalance met Riëtta

Bezoekers bekeken ook