Mindfulmeditatie.nl

The mindfulness club

The mindfulness club is een Yogastudio gelegen aan Duinlustweg 16 in Overveen.

Meer informatie over The mindfulness club in Overveen

Kom erachter wat The mindfulness club voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek The mindfulness club om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Overveen? Dan ben je bij The mindfulness club op de juiste plek. Bij The mindfulness club kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

The mindfulness club in Overveen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Duinlustweg 16 in Overveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Overveen of niet, iedereen is welkom bij The mindfulness club. Je kan The mindfulness club telefonisch bereiken op: 31 6 47489610 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.themindfulness.club/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar The mindfulness club en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij The mindfulness club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The mindfulness club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. The mindfulness club

Bezoekers bekeken ook