Mindfulmeditatie.nl

Island Gym Terschelling

Island Gym Terschelling is een Sportschool gelegen aan Sportlaan 9 in West-Terschelling.

Meer informatie over Island Gym Terschelling in West-Terschelling

Kom erachter wat Island Gym Terschelling voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Island Gym Terschelling om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Sportschool in de buurt van West-Terschelling? Dan ben je bij Island Gym Terschelling op de juiste plek. Bij Island Gym Terschelling kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Island Gym Terschelling in West-Terschelling is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Sportlaan 9 in West-Terschelling. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in West-Terschelling of niet, iedereen is welkom bij Island Gym Terschelling. Je kan Island Gym Terschelling telefonisch bereiken op: 31 6 22303905 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.islandgym.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Island Gym Terschelling en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Island Gym Terschelling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Island Gym Terschelling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Island Gym Terschelling

Bezoekers bekeken ook